MINDA YANG KREATIF AKAN MENGHASILKAN SATU NATIJAH YANG SANGAT MEMBANGGAKAN DALAM ARENA PENULISAN.

Thursday, June 08, 2006

Alhamdulillah

Assalamualaikum.....sahabat2 sekalian.Bertemu kembali setelah lama meninggalkan penulisan dalam blog ini.Kerana menempuh perjuangan yang terakhir.Tapi sekarang perjuangan yang ditempuh telah selamat diselesaikan.
Semalam saya telah tamat imtihan,rasanya lega ada takut pun ade.macam2 perasaan yang bermain didalam hati ini hanya Allah saje yang tahu.Sekarang nie hanya tinggal doa saje setelah berusaha.Nak berjaya usaha kena setimpal dengan keinginan kita.Jangan hanya mulut nakkan kjayaan tapi usaha hanya sekadar.
Bestnya kalau nak balik Malysia sekarang nie.Rindu dengan keluarga bertambah mendalam.Tapi kena teruskan jugak demi seceduk ilmu Allah yang sangat luas.Kalau ikutkan hati mahunya sekarang beli tiket dan terbang meninggalkan bumi ini.Tapi ramai yang masih memerlukan bantuan kita disini.
Bila tengok seorang demi seorang mininggalkan bumi ini dan pulang ketanah air tercinta hati ini tergugat.sedih pun ade,gembira pun ada.Sebab dapat tengok gelagat orang balik.macam2 ragamkan.Kadang2 tu terfikir kalau diri ini yang balik macam mana pulak caranya.Bila fikir pasal balik,takut jugak sebab rintangan yang kena hadapi besar.Ramai yang tengah menunggu..seramnya...boleh ker hadapinya?
Sekarang ni saya je yang dah habis imtihan kawan2 yang lain tengah dalam perjuangan lagi yang hampir kepenghujungnya.Tak tahu nak buat aper sekarang.Lepas nie baru nak fikir.
Oklah salam perjuangan untuk sahabat yang masih dalam imtihan .teruskan salagi ade daya dan usaha kerana natijahnya kita yang akan rasa....
Sekian wassalammmm....

No comments: